Vil du gerne ud og sejle kapsejlads eller har du en båd men mangler gaster, så hold øje med Faaborg sejlklubs gastebørs.

Der er mange kapsejladser i Faaborg sejlklub i løbet af sæsonen og vi oplever at bådene tit mangler besætning, derfor er denne gastebørs oprettet i et forsøg på at formidle folk med interesse for sejlads med bådejere eller omvendt. Gastebørsen er både for erfarne sejlere og for nybegyndere, er du nyt medlem eller overvejer du et medlemsskab at klubben, men gerne lige vil se hvad kapsejlads er så skriv dig på listen, der er nemlig plads til alle. Det kan også være du er jollesejler og har gået og undret dig over hvad de der kølbåde laver hver onsdag aften, så er gastebørsen en mulighed for at få nysgeringheden stillet.

Når du tilmelder dig gastebørsen er det vigtig at du udfylder dine kontakt oplysninger rigtigt, samt at du skriver lidt om din erfaring.

Mangler du en gasteplads opret dig her:

Tilbyder du en gasteplads opret dig her:

Ønsker du at blive slettet fra listen send en mail til webmaster@faaborg-sejlklub.dk