Standerhejsning
3:00pm 3:00pm

Standerhejsning

Standerhejsning i Faaborg sejlklub 23/4-17 kl. 15.00. Når klubbens stander er hejst og formandens tale er holdt, vil sejlklubben være vært med kaffe, the og kage, samt is og sodavand til børnene. Vi håber at se rigtig mange af klubbens medlemmer til en forhåbentlig solrig søndag eftermiddag, hvor vi i fællesskab kan starte en ny sæson med en masse gode arrangementer og forhåbeligt en sommer med godt sejler vejr.

Venlig hilsen Bestyrelsen

View Event →
Afriggerfest i Faaborg Sejlklub
7:00pm 7:00pm

Afriggerfest i Faaborg Sejlklub

Så skal der sættes X i kalenderen, efterårets store begivenhed i klubben afholdes den 29. oktober. Vi håber at se rigtig mange af klubbens medlemmer fra alle afdelinger til en hyggelig lørdag i sejlklubben, dagen vil byde på standernedhaling, præmieoverrækkelser massere af sejlervenner og hyggelige timer.

View Event →