Information sejlsportsliga

11/8 - 2015

Læs beretning fra Horsens stævne her->

9/6 - 2015

Beretning fra skive stævnet

Den 8-10 maj var Skive vært for det første stævne i Sejlsportsligaen. Holdet til dette stævne bestod af Max Rohde, Michael Rohde, Søren Thomsen, Laust Lund og Thomas Nørregaard. I løbet af weekenden nød vi solid opbakning fra Jørgen, Solveig, Kaj og Jytte Thomsen samt Sørens svigerfamilie - tusind tak for det! Mellem sejladserne blev der sparret med Henning Sørensen, der også havde taget den lange tur til Skive.

Om fredagen havde vi alle været tidligt oppe og ankom til Skive kl. 8.30 hvor vores 45 minutters træningstid startede. Vejret var perfekt og vi trænede fokuseret i den tid vi var blevet tildelt. Derefter havde vi noget ventetid indtil den første sejlads blev skudt i gang kl. 13. Vi fik sejlet fire sejladser om fredagen med blandede placeringer fra en 3.- til en 5.-plads. Sejladserne blev sejlet i fralandsvind og vi så ofte store vindspring, hvilket gjorde det ret udfordrende at klare sig godt.

Dagen efter var vi ikke så heldige med vejret. Vindstyrken var 10-12 sekundmeter, temperaturen peakede ved 10 grader midt på dagen og det regnede fra morgen til aften. Vi startede og sluttede dagen godt med et par andenpladser. Men desværre havde vi en del sejladser hvor vi lavede for mange fejl, og det blev vi straffet for med det samme.

Om søndagen var vindstyrken øget en anelse til 11-13 sekundmeter og solen skinnede - perfekt sejlvejr! Vi lagde ud med en andenplads, men desværre blev den efterfulgt af nogle dårligere sejladser, hvor vi bl.a. havde svært ved at kontrollere båden på læns og måtte spilerkæntre et par gange.

Vi endte stævnet på en lidt skuffende 14.-plads, men vi tog alligevel mange postive ting med fra stævnet. På trods af vanskelighederne undervejs i sejladserne holdt vi gejsten oppe, kæmpede videre og fik typisk hentet en båd eller to som vi ikke havde regnet med. Holdet blev desuden godt sammentømret og vi føler os i den grad klar til den næste ligastævne i Horsens den 12-14 juni!

på vegne af Faaborgs hold i Sejlsportsligaen,

29/9 - 2014

Beretning fra sejlerne her->

2/9 - 2014

Faaborg sejlklub ligger nu samlet på en 6. plads med et stævne igen. Faaborg sejlklubs ligasejlere har leveret en række stabile og meget flotte sejladser, og alt tyder på vi er med i sportsbådsligaen næste år også.

Ligaens 13 bedste klubber går videre til næste år, så meget skal gå galt hvis en plads i dansks sejlsports superliga 2015 ikke blive aktuel. Men ikke nok med det, så er Faaborg sejlklub endtil nu fyens bedste sejlklub, det vidste vi selvfølgelig godt, men nu er det slået fast på kapsejlads banen også!

Selve stævnerne der er afholdt rundt om i landet, er "guf" for sejlsports interesserede. Sejladserne afholdes tæt på land, hvilket er meget tilskuere venligt men der er også både storskærm og live speaking, så tilskuere hele tiden er opdateret i hvad der sker på vandet. - man kan kun opfordre til at opleve et stævne også selvom man kun er tilskuer!

Læs her hvad liga sejlerne selv siger om deltagelsen: Her>

Klubbens medlemmer opfordres til at besøge Århus stævnet, der sejles fra den 5. til 7. september. Præmieoverrækkelsen finder sted om eftermiddagen søndag den 7. september.

22/6 - 2014

Faaborg sejlerne sejlede virkelig flot, 4 førstepladser ved Sønderborg stævnet. Samlet resultat for stævnet blev en 4. plads, og Faaborg sejlklub ligger nu på en vanvittig flot samlet 5. plads over alt.

11/6 - 2014

Pressemeddelelse efter første stævne

11/6 - 2014

Næste stævne sejles i weekenden d. 20/6 - 22/6 i Sønderborg