Tuco Cup 26. august 2017

Faaborg sejlklub arrangere vanen tro Danmarks smukkeste distance sejlads Tuco Cup.

Tuco Cup er sejlads for både ambitiøse kapsejlere og de, der dyrker kapsejlads på hygge niveau. Kapsejladsen er distansesejlads rundt om øerne Avernakø, Lyø og Bjørnø. Deltagene både bliver startet løbende efter handicap, dvs. at alle både i teorien vil komme samlet tilbage på fjorden og i mål. Det giver alle muligheder for sjov og spændende sejlads,  hvor den der kommer først i mål er vinderen. Som noget nyt vil der i år også blive et turløb for både uden målerbrev, tilmelder du dig turløbet skal du bære flag under sejladsen, husk at angiv om du har målerbrev eller ej ved tilmelding. Ud over sejladsen tilbyder Faaborg sejlklub lodtrækning af præmier blandt alle deltagende både samt hyggelig fællesspisning efter endt sejlads.

Stævne gebyr og spisning betales kontant ved check in.

Stævne gebyr:

Morgenmad:

Fællesspisning lørdag aften:

Tuco Marine er vært ved en kop kaffe og et rundstykke

125 kr pr. person