Åben svømmehal & Kæntringsøvelser i Faaborg svømmehal
2:00 PM14:00

Åben svømmehal & Kæntringsøvelser i Faaborg svømmehal

Specielt for alle nye sejlere ;-) Vi glæder os til at se jer. Medbring svømmevest. Der svømmes 200mtr med vest (eller det man nu kan!) og øver kæntringsøvelse.
For børnene er der efterfølgende LAAN party i sejlklubben med hygge og spil. Mere herom på facebook gruppen "FSK Ungdom"

Arrangementet finder sted i faaborg svømmehal fra kl. 14.00 til 16.00

Intro møde Yacht Skipper 3
8:00 PM20:00

Intro møde Yacht Skipper 3

Faaborg Sejlklub afholder sammen med Træskibsforeningen >>Haabet<< Yacht Skipper 3 kursus hen over vinteren. For at deltage kræver det medlemskab af en af foreningerne.

Undervisningen finder sted på tirsdage kl. 18.00 hen over vinteren

For yderligere info og tilmelding mød op til introaften 31/10 kl. 18.00 i Faaborg sejlklubs klubhus på Lillestrand 6, 5600 Faaborg

se evt. mere om yacht skipper 3 her->

Afriggerfest i Faaborg Sejlklub
7:00 PM19:00

Afriggerfest i Faaborg Sejlklub

Så skal der sættes X i kalenderen, efterårets store begivenhed i klubben afholdes den 28. oktober. Vi håber at se rigtig mange af klubbens medlemmer fra alle afdelinger til en hyggelig lørdag i sejlklubben, dagen vil byde på standernedhaling, præmieoverrækkelser massere af sejlervenner og hyggelige timer.