Afriggerfest i Faaborg Sejlklub 2019
Oct
26
5:00 PM17:00

Afriggerfest i Faaborg Sejlklub 2019

Så skal der sættes X i kalenderen, efterårets store begivenhed i klubben afholdes den 26. oktober. Vi håber at se rigtig mange af klubbens medlemmer fra alle afdelinger til en hyggelig lørdag i sejlklubben, dagen vil byde på standernedhaling, præmieoverrækkelser massere af sejlervenner til hyggelige timer samt live musik til danseskoene.

Tilmelding her->

 

View Event →

Sommertur
Aug
10
10:00 AM10:00

Sommertur

Årets fælles sommertur afholdes denne lørdag. Der kommer mere information senere.

Turen er en fælles familietur for voksne og børn. Dagen bliver med sejlads på fjorden og forskellige opgaver der løses på tværs i mindre grupper.

View Event →
Skt Hans spisning & bål
Jun
23
6:00 PM18:00

Skt Hans spisning & bål

Medlemmer og familier inviteres til skt hans spisning og bål. Aftensmaden er klar kl. 18.00.

Bålet tændes kl. 20.30 - og der tændes et mindre snobrøds - eller pandekage bål til børnene forinden.

Prisen er 100kr voksen / 50kr børn 5-12år

Menu: kød og pølser fra grill, grøn salat, pasta og kartoffelsalat.

Tilmelding og betaling på fsk.nemtilmeld.dk eller skriv dig på tilmeldingslisten i sejlklubben. Sidste frist for tilmelding er d. 18/6.

Tilmeld her->

MVH Aktivitetsudvalget & ungdom

View Event →
Store Maledag
May
20
4:00 PM16:00

Store Maledag

Kom og hjælp med at male & klargøre sejlklubbens lokaler & område til sæsonen, som står for døren. Der er opgaver til alle. Hus, bro og pladsudvalget sætter folk i sving, og der serveres Ingrids berømte æggekage efter indsatsen.

View Event →
Standerhejsning
Apr
28
3:00 PM15:00

Standerhejsning

Standerhejsning i Faaborg sejlklub 28/4-19 kl. 15.00. Når klubbens stander er hejst og formandens tale er holdt, vil sejlklubben være vært med kaffe, the og kage, og sodavand til børnene. Vi håber at se rigtig mange af klubbens medlemmer til en forhåbentlig solrig søndag eftermiddag, hvor vi i fællesskab kan starte en ny sæson med en masse gode arrangementer og forhåbeligt en sommer med godt sejler vejr.

Venlig hilsen Bestyrelsen

View Event →
Afriggerfest i Faaborg Sejlklub
Oct
27
7:00 PM19:00

Afriggerfest i Faaborg Sejlklub

Så skal der sættes X i kalenderen, efterårets store begivenhed i klubben afholdes den 27. oktober. Vi håber at se rigtig mange af klubbens medlemmer fra alle afdelinger til en hyggelig lørdag i sejlklubben, dagen vil byde på standernedhaling, præmieoverrækkelser massere af sejlervenner til hyggelige timer samt live musik til danseskoene.

 

View Event →
"Nat"sejlads i ungdomsafd
Oct
11
5:30 PM17:30

"Nat"sejlads i ungdomsafd

Denne aften fejrer vi sæsonens sidste træningsaften for optimister og storjoller ved at spise middag sammen og derefter udstyre jollerne med lygter og julelys og sejle ud imens mørket falder på. Det foregår i oktober og derfor skal alle sejlere være iført enten tørdragt eller vinter-våddragt. Læs mere på ungdomsafdelingens facebookside  "FSK UNGDOM"

View Event →