Årets FSK'er

Denne hæder blev indstiftet i 1980 med det formål for øje at hædre et medlem eller et udvalg, der i årets løb har ydet en ekstraordinær indsats for FSK.

2018

Preben Johansson

Preben er en ildsjæl og næsten altid at finde i sejlklubben. Han gør et kæmpe stykke arbejde med vedligehold af klubbens lokaler & udenomsarealer.

2017

ikke uddelt.

2016

Jørgen Rasmussen

Jørgen er et fantastisk menneske som med piben i mundvigen bruger mange timer i sejlklubben som ansvarlig for husets drift & deltager aktivt i afholdelse af stævner & klubbens arrangementer. Jørgen løser store som små projekter til UG kryds og slange.

2015

Marianne & Stig Bløcher

2014

Axel Terkelsen

Årets FSK´er er en rigtig klubmand og trofast hjælper der altid giver en hånd med. Axel har lagt et mangeårigt solidt arbejde i ungdomsafdelingen og sejlerskolen, men han holder sig heller ikke tilbage i køkkenet og-eller topmærkebåden til et af klubbens stævner. Når Axel en sjælden gang "holder fri" deltager han gerne selv som gast på en af klubbens kapsejlende både.

2013

Camilla Christina Eden

Årets FSK´er er en dygtig sejler som har gjordt sig bemærket ved kvalifikation og deltagelse i WYS - ungdomsverdensmesterskaberne sammen med en gast fra nabo klubben i Svendborg. De to sejlere var igennem en hæs blæsende udtagelse, hvor de viste styrke og mentalt overskud.

2012

Frands Lund og Maja Castor Andersen

Årets FSK´er er et forældre par der gennem en mangeårig periode har udført et solidt arbejde for ungdomsafdelingen.

2011

Jakob Frost, Jonas Pedersen og Jakob Groth

Årets FSK´er 2011 er 3 sejlerkammerater der har udlevet deres drenge drøm om hurtige både og rekorder, de har vist vilje og dygtighed med deres Carbon 3 projekt og satte samtidigt Faaborg på landkortet da de satte ny rekord Sjælland rundt i tiden 14 timer 50 minutter og 44 sekunder.

2010

ikke uddelt

2009

Kaj Thomsen og Lars Nielsen

Årets FSK´er 2009 er to garvede sejlere som vandt DM guld i Spækhugger.

2008

Solveig og Jørgen Rasmussen samt Charlotte Wedel Andersen

Årets FSK´er 2008 er tre flittige sejlere som har gjordt et kæmpe stykke arbejde i aktivitetsudvlget.

2007

Jakob Sørensen og Søren Thomsen

Årets FSK´er 2007 er to sejlerkamerater som på flotteste vis har deltaget i mange stævner, samt vundet DM guld i Snipe.

2006

Hans Ove Holmstrup

Årets FSK’er 2006 er en flittig, venlig, rolig og lærerig sejler her fra klubben, som gennem en stor indsats på land og på vandet sammen med ikke kyndige sejlere velvilligt har påtaget sig rollen som koordinator af vor sejlerskole.

2005

Karna & Preben Johansson

Årets FSK’er 2005 er to dygtige sejlere her fra klubben, som gennem dygtigt sømandskab og mange timer på vandet, lige pludselig stod over for en situation, som de færreste ønsker at komme til at stå i, rigtigt dårligt vejr samt sejlere, som måske ikke havde samme erfaring i, hvad en stor sort sky kan medføre, en hurtig indsats som medførte, at 4 mennesker i dag er i live.

2004

Kasper Andresen

2003

Anders Kongstad

Årets FSK’er 2003 er en sejler, som på bedste vis har været repræsentant for Faaborg Sejlklub ved mange lejligheder i den forgange sæson.
Han er i besiddelse af et smilende væsen, et stort talent og er vellidt blandt øvrige sejlere her og i naboklubberne.
Han har deltaget i DM for optimister i Guldpuljen og blev her en flot nr. 7, har deltaget i Nordisk Mesterskab for optimister for hold og blev her placeret på første pladsen med en flot guldmedalje.

2002

Bent Munk Johansen, Kjeld Hansen, Helge Snedker, Peer Nielsen

Årets FSK’er er i år fire meget dygtige medlemmer, som gennem ihærdig indsats over flere uger i foråret har skrabet, pudset, lakeret, lavet flot blikkenslager arbejde.

2001

Tine Westergaard, Rasmus Bundgaard Lassen, Michael Rohde

Årets FSK’er er i år 3 unge dygtige sejlere som gennem sidste år har været rigtige gode repræsentanter for Faaborg Sejlklub, de har gennem flittig træning opnået mange flotte resultater. De bliver valgt til årets FSK’er for deres samlet indsats i forbindelse med afvikling af holdsejlads for optimistjoller. De har vundet udtagelses sejladserne og blev dermed det bedste hold på Fyn, under DM som blev afviklet her i Faaborg Sejlklub blev de nr. 3 og dermed vinder af Bronze medaljen.

2000

Lars "Spækhugger" Nielsen

Årets FSK’er er en person som gennem mange år har været utrolig flittig til at sejle kapsejlads, en person som hver år deltager i mange stævner også uden for Fjorden. Han viser standeren ved Fyn Rundt, ved Klasse Mesterskab og han er villig til mange onsdage at overlade roret til nye meget unge sejlere, så de unge kan lære hvordan det er at sejle kølbåd.

1999

Jonas Pedersen

Årets Fsk’er udnævnes, hvis det er muligt, blandt dygtige sejlere som gennem den forgangne sæson har udført særlige gode sejler resultater. Personen, vi har valgt i år, har over de sidste to sæsoner meget flot repræsenteret Faaborg Sejlklub gennem sin indsats ved at vinde DM, EM og VM i samme sæson. En præstation som er forbeholdt de færreste. Jeg har tidligere sagt, at du er din vægt værd i guld, og dette må jo passe.

1998

Max Rohde

1997

Jakob Sørensen, Kasper Nielsen

1996

Initiativgruppen bag pigekapsejlads -
Sigrid Liisberg, Helle Rohde, Jytte Thomsen, Lisbeth Bundgaard Lassen

1995

Jacob Frost

1994

Lars Frost

1993

Morten Ravn

1992

Bent Kruse

1991

Niels Dam

1990

Ove Christoffersen

1989

Bo Bundgaard Lassen

1988

Renate Jensen

1987

Hans Mortensen

1986

Per Røssel, Jacob Groth, Jan Kruse

1985

Kjeld Hansen

1984

Hus-, Bro- og Pladsudvalget

1983

Anders Geert Jensen

1982

Erling Nielsen

1981

Kirsten Røssel

1980

Bo Petersen

1979

Henning Hansen