Så er foråret på vej i vores klub

 

Så er foråret på vej i vores klub

Jeg vil gerne starte med at takke for det store fremmøde der var til vores generalforsamling. Jeg synes virkelig at det er imponerende at vi kan samle ca. 90 medlemmer den aften.Det vidner om at der en oprigtig interesse for hvordan det går i klubben. Der er mange klubber der missunder os den klubånd vi har, det er noget der ikke kommer af sig selv og noget der er blevet opbygget gennem mange år. Det ligger bestyrelsen meget på sinde at bevare og udbygge denne klubånd. 

Jeg vil på bestyrelsens vegne gerne takke for den opbakning vi fik på generalforsamlingen til vores arbejde. Den tillid der er givet os er noget vi tager meget seriøst og vil gøre alt for at leve op til denne.

Vinteren har budt på en del aktivitet i klubben, først havde vi fællesspisning med flæskesteg og pakkespil, der var over 80 deltagere i alle aldre og mange nye ansigter. Jeg vil gerne takke ungdoms afdelingen for dette arrangement.
Så kom fejringen af vores 100 års jubilæum. Det var med lidt sommerfugle i maven at bestyrelsen mødes og gjorde klar i Helios Teateret, for vi viste ikke hvor mange der ville komme, hvis det kun ville være den nærmeste familie, ville der nok blive lidt tomt i salen. Men vores frygt blev gjordt til skamme og jeg vil gerne takke for den store opbakning der var til denne dag. Jeg synes, fejring af vores klub blev lige som den “gamle dame” havde fortjent.!

Vores torske spisning var også rigtigt godt besøgt med ca. 10 flere end sidste år. Nu mangler vi bare at lære de unge at spise torsk, så skal vi nok også få klubhuset fyldt til denne fællesspisning.
I februar brugte en del af klubbens medlemmer to weekender på at male klubhuset indvendigt. Der blev virkelig arbejdet hårdt og med et aldersspænd på ca. 70 år må vi sige at hele klubben hjalp til. Jeg er meget glad for resultatet og synes virkelig det har pyntet på vores klubhus. Der skal lyde en stor tak til dem der hjalp.

Henover vinteren er der blevet arbejdet på at lave en ny hjemmeside, selvom at datoen for opstarten er blevet rykket nogle gange, var det med en vis stolthed at se den blive offentliggjordt i fredags. Adressen er den samme som den gamle side http://www.faaborg-sejlklub.dk
Der er virkelig blevet lagt mange timer i at få den gjordt klar. Der skal lyde en stor tak til Viggo Thomsen og Sune Hinz. Sune er vores nye webmaster og han har virkelig arbejdet hårdt de sidste uger, så I må gerne give ham et klap på skulderen når I møder ham.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og håber at I vil tage godt imod den nye side.
Jeg vil opfodre jer alle til at besøge siden for at se hvad der sker i vores sejlklub og for dem der har tænkt sig at deltage i onsdagssejladserne i år, er tilmeldingen åben, så se nu at få jer tilmeldt:-)  På hjemmesiden er der gjort meget ud at info om tider og datoer for arrangementer i klubben, så jeg håber virkelig at I vil benytte jer af siden.

Sejlerskolen har introduktions aften d. 22-4. Hvis i kender nogen, der kunne tænke sig at deltage, så er det dagen at møde op, mere info findes på hjemmesiden.
Sejlerskolen mangler i år en instruktør og det ville virkelig være en skam at skulle sige nej til elever, fordi vi ikke har instruktører nok, jeg her selv været på posten nogle år og det er meget sjovt og givende at have med eleverne at gøre. Man behøver heller ikke at have et hold alene, hvis man er to der deler et hold, så er det kun hver anden uge man skal sætte en aften af. Jeg håber at der er nogen der ønsker at hjælpe sejlerskolen med dette. Hvis det kunne være noget for dig, så kontakt sejlerskoleleder Lene Dollris.

Ungdomsafdelingen holder åbenthus d. 3 maj, hvor børn og unge mellem 5 og 18 år kan komme og se om Faaborg Sejlklub er noget for dem. Så hvis I kender nogen i denne alder der måske kunne være interesseret så er vi klar til at vise hvad klubben har at tilbyde.

Standerhejsningen bliver d. 27-4 kl.13.30 Jeg håber at se mange af jer, så vi sammen kan få en god start på sæson nr. 100 i Faaborg Sejlklub.
 

Vi ses i klubben. Hilsen formand Jakob Frost