lær at flå en skrubbe

FSK VINDER DANMARKSMESTERSKAB i L23!

DM%252BL23.jpg

venskabsstævne & danmarksmesterskab opti-holdsejlads

start.jpg

Lørdag d. 14.sept mødes interesserede kl. 10, hvor Preben vil lære både børn og voksne hvordan man flår en skrubbe og skærer den ud i fileter. Derefter tilberedes fisken og man spiser frokost sammen. Alle er velkomne!

Pris 30kr pr person. Tilmelding nødvendig senest tirsdag til Gitte Tofte tlf. 23739498.

STORT TILLYKKE TIL SUNE, KAARE OG SØREN med titlen som Danmarksmestrer 2019 i L23!

Vi gentager succeserne fra 2018. Der er nu afholdt Venskabsstævne d. 22.juni og 2-dages-venskabsstævne d. 24/25.august. Optimisternes Hold DM ud for havnebadet i Faaborg afholdes i weekenden d. 5/6.oktober 2019.

Læs mere her om Hold DM->

Venskabsstævne d. 24/25.aug. Resultater for OPTI C - OPTI B - OPTI A - Zoom8 - E-jolle

Tuco cup 2019

AFRIGGERFEST lørdag d. 26.oktober

Aktivitetskalender

Tuco Cup er tilbage på 1. lørdag i september, ikke bare i 2019 men også fremover. Faaborg Sejlklub arbejder i samarbejde med Tuco Marine Group om at skabe en øget interesse omkring Tuco Cup. Målet er i løbet af de næste år, et deltager antal på 100 både. Sæt kryds i kalenderen og følg med her på hjemme siden.

Læs mere › 

Kom til klubbens årlige Afriggerfest. Aftenen starter kl. 17 med nedtagning af standeren. Derefter en 3-retters menu og live-musik og præmieoverrækkelse, så tag dine gaster med og nyd en hyggelig aften.

Læs invitation her ->

Tilmelding her ->

Kommende events i Faaborg Sejlklub.

Læs mere ›


Faaborg Sejlklub er en oase og et aktivitetscenter for hele familien, og et samlingspunkt for den danske sejlsportselite. Her kan du lære at sejle, hvad enten du er voksen eller barn, du kan træne og sejle kapsejlads, og du kan hygge dig. Vi ligger lige ud til et af Nordens dejligste farvande og en af Danmarks hyggeligste købstæder. Hvad enten du er på besøg, er medlem, eller påtænker medlemskab, skal du være hjerteligt velkommen her på vores hjemmeside, og i vores klub i øvrigt.

ungdom.gif