Video fra sejlsportsliga stævnet i fsk

Sejler fest 2017

sommersejlads for børn & UNGE

Mens 1. divisions sejlsportsliga stævnet i Faaborg sejlklub rullede over stablen, i weekenden d. 21 til 23 august filmede Streamfactory et 43 min langt indlæg til tv kanalen Eurosport DK. Indlægget om sejlsportsligaen har været vist 8 gange på kanalen i ugerne efter stævnet og er nu også tilgængelig på faaborg-sejlklub.dk
Læs mere ›

Tilmelding til årets sejlerfest, husk at få gasterne med.

Læs mere ›

 

Ungdomsafdelingen inviterer til SommerSejlads i uge 26 og 27. Udnyt de varme sommermåneder og bliv samtidig bedre til at sejle! Der skal sejles i forskellige bådtyper, bade & grille på Bjørnø og på stor skattejagt i fjorden! 

Læs mere om U13 lejren i uge 26 ›

Læs mere om U17 lejren i uge 27 ›

go OK EM 2017

Venskabsstævne 19/8-20/8 ungdom

Aktivitetskalender

Faaborg Sejlklub afholder EM for OK joller 2017

Læs mere ›

Ungdomsafdelingen afholdte Venskabsstævne for både andre klubber & klubbens egne børn og unge lørdag & søndag d. 19-20.august.

Resultater A-optimist >

Resultater B-Optimist >

Resultater C-Optimist>

Kommende events i Faaborg Sejlklub.

Læs mere ›


Faaborg Sejlklub er en oase og et aktivitetscenter for hele familien, og et samlingspunkt for den danske sejlsportselite. Her kan du lære at sejle, hvad enten du er voksen eller barn, du kan træne og sejle kapsejlads, og du kan hygge dig. Vi ligger lige ud til et af Nordens dejligste farvande og en af Danmarks hyggeligste købstæder. Hvad enten du er på besøg, er medlem, eller påtænker medlemskab, skal du være hjerteligt velkommen her på vores hjemmeside, og i vores klub i øvrigt.

ungdom.gif